Selecteer een pagina

Hoe gaat het met je?

Ik zit niet zo lekker in mijn vel. Het is alsof ik steeds hetzelfde rondje draai. Terwijl ik gewoon zeker weet dat er zoveel meer creativiteit in mij zit. Dat ik vanuit mezelf bewegen kan en wil, maar dat mag niet“.

Hoe voelt dat?

Verdrietig, frustrerend, beperkt“.

Wat zou je graag willen?

Vrij zijn, zinvol zijn, werkelijk tot bloei komen, en vooral: mijn taak vervullen“.

Wanneer heb je je taak vervuld?

Wanneer het leven op aarde is gestut en ondersteund. Wanneer het zich in goede banen geleid weet en het zichzelf in balans kan brengen“.

Wat kan ik voor je betekenen vandaag?

Vertel mijn verhaal“.

Ik doe met regelmaat systemisch werk, individueel met cliĆ«nten, maar ook in organisaties. Wat je hierboven hebt gelezen is een verkorte weergave van de representatie van ons huidige economische stelsel in een onderzoekende opstelling naar de huidige staat van de wereld. Ik ben gewend om de dingen met andere ogen te bekijken, om meer diepte te ervaren in een mechanisme waarvan we de werking voor gegeven nemen: “Ceci c’est ne pas une pipe”. Daarom draai ik mijn hand er niet meer voor om om de stem van een specifiek maatschappelijk of organisatorisch vraagstuk te kanaliseren. Inmiddels verbaas ik me niet meer over welke elementen een stem willen krijgen door in de opstelling te verschijnen en dat deze elementen dus ook een autonome ontwikkelwens hebben. In het boeddhisme ook wel de relatieve realiteit genoemd. Ben jij benieuwd naar wat jouw organisatie, of de dynamiek in je team je wil vertellen en hoe je kunt ontwikkelen door te vertrekken vanuit het potentieel van een vraagstuk? Laten we dan op onderzoek uitgaan.

T | 0638643739 W| www.shintaoosterwaal.com