Selecteer een pagina

Het leiderschapsprogramma Living Leadership is volledig intuïtief tot stand gekomen. Niet bedacht. Door naar ons gevoel te luisteren, systemisch werk te doen en onze visie voor maatschappelijk evolutie met anderen te delen co-creëerden we het idee om leiders mee op reis te nemen. Niet naar een volgend doel buiten zich zelf, maar naar binnen. In zichzelf. Om te ontdekken waarvoor zij natuurlijkerwijs warm lopen. Dat wat hen volledig tot leven doet komen.  Uit onze praktijk als leiderschapscoaches hebben we de ervaring dat dat de meest authentieke en duurzame drijver is voor verandering in de wereld. En daarmee keren we de wereld van leiderschapsontwikkeling zoals we hem kennen om. We vragen: “Wat wil je werkelijk voortbrengen?”. Zo verbinden we hart aan hoofd aan handen.  Leiderschap staat dan niet meer ten dienste van concepten buiten onszelf, maar ten dienste van ‘heelheid’. Heelheid van zichzelf, van medewerkers, van een organisatie, van een waardeketen, van een economie, van een samenleving, van het leven. Mooi, niet waar? Weet jij al waardoor je volledig tot leven komt? Kom je mooiste leiderschap wakker maken voor de mooiste wereld.

Over het programma

Een mooie wereld vraagt om mooi leiderschap. Dat weet je. Dat voel je. Wat er nodig is om je mooiste leiderschap wakker te maken is de herinnering dat je verbonden bent met alles om je heen. Vanuit die wetenschap is duurzaam handelen een natuurlijk gevolg en ben je vanzelfsprekend dienstbaar aan toekomstige generaties. Dat is leiderschap wat Leven eert.

In dit jaarprogramma bewegen we langs tien fundamentele thema’s van bewustzijnsontwikkeling. Voorbij maatschappelijk afgesproken verwachtingen en extern bepaalde concepten van duurzaamheid en leiderschap ontdekken we de echtheid van leiderschap als de authentieke expressie van jezelf. Je leert jezelf beter kennen en je ervaart dat jij een essentiële bijdrage hebt aan de wereld.

Door het samenvallen van leiderschapsontwikkeling met bewustzijnsontwikkeling biedt dit programma veel ruimte voor een diep zelfinzicht door persoonlijk proceswerk, ook in de context van de groep (maximaal 10 personen). We werken o.m. met lichaamsgericht proceswerk, systeem opstellingen, meditatie technieken en een zweethut ceremonie afgewisseld met inhoudelijke dialoog en theorie. Zo faciliteren we de transformatieve beweging naar binnen, om van daaruit vervolgens weer te verbinden met de buitenwereld.

Het jaarprogramma Living Leadership bestaat uit tien dagen en vindt plaats op tien verschillende locaties in Nederland. Elke locatie is nu nog een verrassing en heeft samenhang met het thema van de dag. Wat we alvast kunnen verklappen is dat we veel tijd in de natuur zullen spenderen. Het programma voorziet tevens in vijf intervisiesessies met andere deelnemers en drie tussentijdse, individuele reflectiemomenten met een van ons. Er is tevens de mogelijkheid om coachingsessies te doen.

Wat je van ons kunt verwachten is dat we jou en de groep een veilige en vruchtbare bedding bieden voor transformatie. Wij werken vanuit een volledig mensbeeld wat betekent dat we met alle niveaus – hart, hoofd en handen – werken.

Onze ruime ervaring in de begeleiding van persoonlijke ontwikkeling en onze praktische aanpak van existentiële vraagstukken kenmerkt zich door professionele toewijding, gelijkwaardigheid, menselijkheid en lichtheid. Wij zijn beiden leiderschapscoaches en geïnspireerd door en geschoold in o.m. levenstherapie, de moderne en oude mystieke wijsheden, kwantum fysica, neurowetenschap, sjamanistische tradities, mindfulness filosofie, ontwikkelingspsychologie, lichaamsgerichte psychotherapie, systemisch werk en energiewerk.

Meer informatie vind je op www.livingleadership.nl